Media

Onko sinulla joku hyvä idea, jonka tahtoisit meidän toteuttavan tai haluaisitko tehdä kanssamme yhteistyötä? Kuulemme niistä mielellämme!

Yhteistyöehdotukset, kysymykset, terveiset, toiveet, kehut ja kirosanat voi kaikki toimittaa osoitteeseen: nykymutsi@imetyskirja.fi Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Tarvitsetko tuotekuvia julkaisuusi?

Koska kännykkämme ovat pullollaan kuvia jälkikasvusta, tuotekuvien ottamiseen käytettiin ihan oikeaa kameraa muistikortteineen. Julkaisukelpoisia tuotekuvia voi pyytää sähköpostitse. Toimitamme niitä mielellämme esimerkiksi artikkeleita tai blogipostauksia varten.

Pressikuvat

Hyvä median edustaja, alta löytyvät pressikuvat ovat vapaasti käytettävissäsi Nykymutsin imetyskirjasta kertovan jutun yhteydessä kertajulkaisuoikeudella. Kuvan yhteydessä on mainittava seuraavat copywright-tiedot: kuvaaja (mainittu kuvan alla). Kuvalähteenä voidaan mainita Nykymutsin imetyskirja.

Ei yksityishenkilöiden käyttöön. Kuvia suojaa tekijänoikeus. Kuvien lataaminen muuhun kuin median käyttöön on kielletty. Yksityishenkilö ei saa julkaista sivulta ladattuja kuvia ilman lupaa (esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa). Mikäli sinulla tulee kysyttävää kuvien käytöstä, laitathan viestiä nykymutsi@imetyskirja.fi niin autamme mielellämme.

Klikkaa kuvaa, jolloin se avautuu ladattavassa koossa uuteen ikkunaan. Tallenna kuva painamalla hiiren oikeaa näppäintä ja valitsemalla ”Tallenna kuva nimellä”.