Nykymutsin imetyskirja

25,00 

Varastossa

Nykymutsin imetyskirja tsemppaa, kun imetyksen onnistuminen jännittää, kun oikea imuote ei tahdo löytyä tai kun kävelevän maitobaarin rooli alkaa ahdistaa. Se toimii ymmärtävänä ystävänä, kun tekisi mieli luovuttaa tai kun toivoisi, ettei tarvitsisi ikinä lopettaa.

Kattavan ja ajantasaisen tiedon rinnalle kerätyt äitien kokemukset tarjoavat vertaistukea ja osoittavat, että imetyksessä kaikki tunteet ja tyylit ovat sallittuja. Lisää tietoa ja arvosteluja kirjasta löydät täältä.

tuotetunnus (SKU) 3001 Osasto:

Kuvaus

tekijät: Laura Talvitie ja Pauliina Ahonen
kustantaja: Nemo (Kustannusosakeyhtiö Otava 2018)
ISBN 978-951-1-32808-7

Suomessa painettu

Lisätiedot

Paino 335 g
Mitat 167 × 220 × 12 mm
Kustantaja

Nemo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nykymutsin imetyskirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaus- ja toimitusehdot

MYYNTIALUE

Posti kulkee, minne Kusti polkee. Tällä hetkellä postinjakelijamme navigoi ja toimittaa Suomen rajojen sisäpuolella.

MAKSUTAVAT

Luotto-/pankkikortit ovat toimiva maksuväline kaupassamme. Käteistä rahaa emme valitettavasti voi verkon yli kelpuuttaa.

TOIMITUS

Pakettimme ja kirjeemme toimittaa Posti, jonka vastuulle luovutamme tuotteet mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta. Saat sähköpostiisi kuittauksen, kun tilaus on otettu vastaan ja uuden kuittauksen, kun tilaus on valmis lähetettäväksi. Tilauksen toimitus kestää postin kautta toimitettuna asuinpaikastasi riippuen yleensä 1-7vrk. Mikäli jokin tuote on tilapäisesti loppunut, näet siitä ilmoituksen verkkokaupassa. Jos kuitenkin sattuisi niin ikävästi, että tuotteen saatavuuden kanssa tulee hämminkiä vasta tilauksen tekemisen jälkeen, otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti. Toimitushinnat: kirje 3,90 e ja paketti 5,90 e.

TUOTTEEN PALAUTUS

Toivomme, että tilaamasi tuotteet vastaavat odotuksiasi, etkä tahdo niistä enää luopua. Jos ostos kuitenkin tuntuu vikatikiltä, on sinulla oikeus palauttaa tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettava tuote on pakattava vastaavalla tavalla kuin asiakkaalle toimitettaessa ja sen tulee olla moitteettomassa kunnossa. Palautuksen toimitustapa on asiakkaan valittavissa ja palautuksesta aiheutuvista kuluista vastaa asiakas itse. Mikäli tuotteen palauttaminen aiheuttaa päänvaivaa, apua saa kätevimmin osoitteesta nykymutsi@imetyskirja.fi. Mikäli mokaamme ja toimitamme vahingossa viallisen tuotteen, vaihdamme sen samaan uuteen nimikkeeseen veloituksetta anteeksipyynnön kera.

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

Joskus Kusti on kiireinen ja paketin matka töyssyjä täynnä. Silloin lähetys saattaa vaurioitua asiakkaasta tai myyjästä riippumattomista syistä. Tarkistathan aina kirjeen tai paketin kunnon lähetystä noutaessasi. Mikäli lähetyksessä näkyy postin kuljetuksesta aiheutuneita vaurioitumisen merkkejä, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteyttä meihin, niin voimme sopia uuden tuotteen toimituksesta rikkoutuneen tilalle.

YHTEYSTIEDOT

Kaikki tilauksiin liittyvät kysymykset, terveiset, toiveet, kehut ja kirosanat voi toimittaa osoitteeseen: nykymutsi@imetyskirja.fi

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. <3