Imetyksen päättyminen -kortti A6

1,60 

Varastossa

Onnittelut imetyksen päättymisestä! Imetyksestä luopuminen voi olla haikeaa, huikeaa tai molempia yhtä aikaa. Joka tapauksessa silloin on syytä onnitella äitiä hienosta suorituksesta. Nyt voi heittää supersankarin maskin nurkkaan, olla ylpeä ja ottaa rennosti.

tuotetunnus (SKU) 1002 Osasto:

Kuvaus

A6-kokoinen kaksipuoleinen postikortti tekstillä ”On tullut aika… ottaa rennosti!” Takapuolella tilaa omalle toivotukselle.
Suomessa painettu.

Lisätiedot

Paino 5 g
Mitat 148 × 105 × 1 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Imetyksen päättyminen -kortti A6”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaus- ja toimitusehdot

MYYNTIALUE

Posti kulkee, minne Kusti polkee. Tällä hetkellä postinjakelijamme navigoi ja toimittaa Suomen rajojen sisäpuolella.

MAKSUTAVAT

Luotto-/pankkikortit ovat toimiva maksuväline kaupassamme. Käteistä rahaa emme valitettavasti voi verkon yli kelpuuttaa.

TOIMITUS

Pakettimme ja kirjeemme toimittaa Posti, jonka vastuulle luovutamme tuotteet mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta. Saat sähköpostiisi kuittauksen, kun tilaus on otettu vastaan ja uuden kuittauksen, kun tilaus on valmis lähetettäväksi. Tilauksen toimitus kestää postin kautta toimitettuna asuinpaikastasi riippuen yleensä 1-7vrk. Mikäli jokin tuote on tilapäisesti loppunut, näet siitä ilmoituksen verkkokaupassa. Jos kuitenkin sattuisi niin ikävästi, että tuotteen saatavuuden kanssa tulee hämminkiä vasta tilauksen tekemisen jälkeen, otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti. Toimitushinnat: kirje 3,90 e ja paketti 5,90 e.

TUOTTEEN PALAUTUS

Toivomme, että tilaamasi tuotteet vastaavat odotuksiasi, etkä tahdo niistä enää luopua. Jos ostos kuitenkin tuntuu vikatikiltä, on sinulla oikeus palauttaa tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettava tuote on pakattava vastaavalla tavalla kuin asiakkaalle toimitettaessa ja sen tulee olla moitteettomassa kunnossa. Palautuksen toimitustapa on asiakkaan valittavissa ja palautuksesta aiheutuvista kuluista vastaa asiakas itse. Mikäli tuotteen palauttaminen aiheuttaa päänvaivaa, apua saa kätevimmin osoitteesta nykymutsi@imetyskirja.fi. Mikäli mokaamme ja toimitamme vahingossa viallisen tuotteen, vaihdamme sen samaan uuteen nimikkeeseen veloituksetta anteeksipyynnön kera.

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

Joskus Kusti on kiireinen ja paketin matka töyssyjä täynnä. Silloin lähetys saattaa vaurioitua asiakkaasta tai myyjästä riippumattomista syistä. Tarkistathan aina kirjeen tai paketin kunnon lähetystä noutaessasi. Mikäli lähetyksessä näkyy postin kuljetuksesta aiheutuneita vaurioitumisen merkkejä, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteyttä meihin, niin voimme sopia uuden tuotteen toimituksesta rikkoutuneen tilalle.

YHTEYSTIEDOT

Kaikki tilauksiin liittyvät kysymykset, terveiset, toiveet, kehut ja kirosanat voi toimittaa osoitteeseen: nykymutsi@imetyskirja.fi

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. <3