Kauppa

Nykymutsin imetyskirja ja sen hersyvän hauskat tuotteet tekevät hyvää edistämällä imetysmyönteistä ilmapiiriä. Kirja on tehty äideiltä äideille ja se johdattelee imetykseen lempeän tsemppaavalla otteella.

Hyvä äiti, sinä riität juuri sellaisena kuin olet. <3

Ilahduta ystävää postikortilla tai hanki tissiheijastin turvaamaan kulkua pimenevissä illoissa. Ostamalla tuotteen Nykymutsin verkkokaupasta tuet kirjaprojektiamme sekä tämän sivuston ylläpitoa. Olemme kiitollisia jokaisesta tehdystä ostoksesta.

Nykymutsin imetyskirjan filosofian mukaan kaikki tunteet, tavat ja tyylit ovat imetyksessä sallittuja!

Täällä voi tutustua kirjaan tarkemmin.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.

 

 

Tilaus- ja toimitusehdot

MYYNTIALUE

Posti kulkee, minne Kusti polkee. Tällä hetkellä postinjakelijamme navigoi ja toimittaa Suomen rajojen sisäpuolella.

MAKSUTAVAT

Luotto-/pankkikortit ovat toimiva maksuväline kaupassamme. Käteistä rahaa emme valitettavasti voi verkon yli kelpuuttaa.

TOIMITUS

Pakettimme ja kirjeemme toimittaa Posti, jonka vastuulle luovutamme tuotteet mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta. Saat sähköpostiisi kuittauksen, kun tilaus on otettu vastaan ja uuden kuittauksen, kun tilaus on valmis lähetettäväksi. Tilauksen toimitus kestää postin kautta toimitettuna asuinpaikastasi riippuen yleensä 1-7vrk. Mikäli jokin tuote on tilapäisesti loppunut, näet siitä ilmoituksen verkkokaupassa. Jos kuitenkin sattuisi niin ikävästi, että tuotteen saatavuuden kanssa tulee hämminkiä vasta tilauksen tekemisen jälkeen, otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti. Toimitushinnat: kirje 3,90 e ja paketti 5,90 e.

TUOTTEEN PALAUTUS

Toivomme, että tilaamasi tuotteet vastaavat odotuksiasi, etkä tahdo niistä enää luopua. Jos ostos kuitenkin tuntuu vikatikiltä, on sinulla oikeus palauttaa tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettava tuote on pakattava vastaavalla tavalla kuin asiakkaalle toimitettaessa ja sen tulee olla moitteettomassa kunnossa. Palautuksen toimitustapa on asiakkaan valittavissa ja palautuksesta aiheutuvista kuluista vastaa asiakas itse. Mikäli tuotteen palauttaminen aiheuttaa päänvaivaa, apua saa kätevimmin osoitteesta nykymutsi@imetyskirja.fi. Mikäli mokaamme ja toimitamme vahingossa viallisen tuotteen, vaihdamme sen samaan uuteen nimikkeeseen veloituksetta anteeksipyynnön kera.

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

Joskus Kusti on kiireinen ja paketin matka töyssyjä täynnä. Silloin lähetys saattaa vaurioitua asiakkaasta tai myyjästä riippumattomista syistä. Tarkistathan aina kirjeen tai paketin kunnon lähetystä noutaessasi. Mikäli lähetyksessä näkyy postin kuljetuksesta aiheutuneita vaurioitumisen merkkejä, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteyttä meihin, niin voimme sopia uuden tuotteen toimituksesta rikkoutuneen tilalle.

YHTEYSTIEDOT

Kaikki tilauksiin liittyvät kysymykset, terveiset, toiveet, kehut ja kirosanat voi toimittaa osoitteeseen: nykymutsi@imetyskirja.fi

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. <3