Nykymutsin imetyskirja

VERTAISTUKEA KOTISOHVILLE

Nykymutsin imetyskirja (Nemo 2018) on kuin täydellinen äitikaveri: se kertoo parhaat käytännön vinkit, tsemppaa silloin kun sitä eniten tarvitsee ja murjaisee vitsin juuri oikealla hetkellä. Kirja paljastaa kaiken sen, mitä jokainen äiti olisi halunnut tietää jo ennen imetyksen alkua.

Kirja toimii vertaistukena koko imetystaipaleen ajan ensihetkistä luopumiseen. Se antaa tilaa erilaisille kokemuksille ja tavoille suhtautua imetykseen. Tyhjille sivuille voi kirjoittaa omia mietteitä ja kirjata ylös tärkeimpiä hetkiä. Omien merkintöjen myötä kirja toimii myös muistona omasta imetyksestä. Käytännön vinkkien ohella kirja tarjoaa kattavan paketin ajantasaista imetystietoa helposti omaksuttavassa muodossa.

ÄIDEILTÄ ÄIDEILLE

Kirjassa ääneen pääsevät ihan tavalliset äidit, jotka kertovat imetyksestä niin kuin he sen ovat kokeneet. Käsittelyssä ovat hellyyttävimmät ja hauskimmat hetket, isoimmat pettymykset ja eniten hämmennystä aiheuttaneet imetyspulmat. Yötä päivää jatkuvan maitorumban keskeltä jaetaan käytännön vinkit ja havainnot arjesta, jota vanhemmuudeksikin kutsutaan.

Äitien kokemuksia ja tarinoita imetyksestä kerättiin kesällä ja syksyllä 2017 ja niistä osa valittiin kirjaan. Osa tarinoista on luettavissa Nykymutsin imetyskirjan some-kanavissa.

Nykymutsin imetyskirja (Nemo 2018) on nyt myynnissä verkkokaupassamme.

Voit seurata meitä myös Instagramissa @nykymutsinimetyskirja ja Facebook-sivuillamme.

 

Nykymutsin imetyskirjasta sanottua:

”Tätä kirjaa olisin kaivannut vuosia sitten. Nykymutsin imetyskirja tuo lukijan vierelle ringin naisystäviä, jotka lempeästi kertovat, mitä imetyshomma oikeasti on. Nyt julkaistu kirja avaa lapsen ruokkimisen arkea monelta kannalta. Se ei kavahda puhua yleensä ohitetuista aiheista, kuten seksuaalisuudesta, imettämisen fyysisestä nautinnosta, ahdistavuudesta tai hetkestä, jolloin on aika lopettaa”
–Kirsikka Otsamo, Aamulehti 27.8.2018

”Juuri tällaista lässyttämätöntä tietoa (ja toisaalta lempeää kannustusta) minäkin olisin kaivannut imetykseni ensi kuukausina.”
Mutsie-blogi 19.9.2018

”Nykymutsin imetyskirja tuo uuteen ja outoon tilanteeseen vertaistukea ja faktatietoa. Jos Laura voisi antaa tuoreille äideille yhden asian, se olisi luottamus omaan imetykseen.”
–Sanna Huolman, Vauva 13.9.2018

”Nykymutsin imetyskirjan kirjoittaja toivoo, että jokaisessa vauvaperheessä vallitsisi myönteinen ja armollinen tunnelma.”
–Terhi Pape-Mustonen, Maaseudun Tulevaisuus 10.9.2019

”Myytinmurtaja-kaksikko. Laura Talvitie ja Pauliina Ahonen, ystävykset Kuopiosta, koostivat imetyskirjan, jossa korostuvat äitien äänet.”
–Soili Porokka, Savon Sanomat 31.8.2018