Hankintoja ja uskottavuusongelmia

RAKAS PÄIVÄKIRJA

Tänään olin kiertelemässä kauppoja ja tekemässä tärkeitä hankintoja vauvalle. Mukaan tarttui ylisöpö potkupuku (koska söpöily on tärkeää), kaksi tuttinauhaa (koska toinen kuitenkin hukkuu) ja muutaman kymmenen uutta harsoa (koska niitä kuulemma voi käyttää kaikkeen eikä niitä voi olla liikaa) Puoliso heitti aamulla jotain, että vähemmälläkin pärjäisi, mutta minä ajattelen enempi silleen, että hyvin varusteltu on puoliksi tehty.

Kävin samalla reissulla katselemassa hetken mielijohteesta vähän imetysliivejä. Siellä tulee joka kerta sama fiilis kuin aikaisemmin vaunukaupoilla. Potkin silloin kengän kärjillä testattavien vaunujen renkaita ja nyökyttelin asiantuntevasti. Tosiasiassahan mulla ollut mitään käryä siitä, mitä niissä pitäisi testata, mutta meinasin, että se näyttää silleen sopivan vakuuttavalta ja uskottavalta, jos vähän potkii.

Niitä liivejäkin on niin monenlaisia. On luukkuja, läppiä, nappeja ja vaikka mitä. Hitostako minä tiedän, mikä materiaali on hyvä minkä kokoiset niiden pitäisi olla? Luin googlesta, että tissit voivat paisua vaikka kolme kokoa suuremmiksi, kun maito nousee. Siis tsiisus kolme, voitko kuvitella?! Mistä senkin sitten tietää, että minkä kokoiset pitää ostaa? Ja mitäs sitten, jos ne tissit onkin eri paria? Toinen paisuu ja toinen ei. Kuulin, että niinkin voi käydä. Tai no se saattoi kyllä olla joku vauvafoorumin palsta, josta luin. Että näillä mennään.

PUSMOI!

MAIKKI

 

Nykymutsin päiväkirja on erään äidin merkintöjä eräältä imetystaipaleelta. Siinä on jotain tuttua ja jotain vierasta. Se ei ole ihan totta eikä ihan tarua, mutta takuuvarmasti suoraa puhetta siitä itsestään.

 

Kommentoi